Vinduer og døre

Montering og udskiftning af vinduer og døre i Odense og omegn

Trænger din bolig til en kærlig hånd ift. nye vinduer og døre? Så fang os hos Odense Tømrerforretning A/S allerede i dag. Vi har over 20 års erfaring med montering og udskiftning af døre og vinduer – så hos os kan du være sikker på at komme sikkert i mål med din opgave. Det er uanset, om du skal have nye døre og vinduer til dit store byggeprojekt, eller om det blot er en del af huset, hvor der skal udskiftes.

Vi tilbyder udelukkende vinduer og døre i høj kvalitet fra stærke brands, så du er sikker på at få en løsning, der holder i mange år frem. Flere af vores vinduer er desuden indbrudssikrede og ekstra holdbare, hvilket giver dig en god sikkerhed og tryghed. 

Professionel rådgivning og opmåling

Når du skal have nye vinduer og/eller døre hos Odense Tømrerforretning A/S, kommer der i starten af processen en af vores kyndige fagfolk ud til dig, så vi kan vurdere din bolig. Derefter rådgiver vi dig professionelt om de vinduer og/eller døre, som vil passe bedst til netop dit behov. Her lytter vi til dine ønsker og gennemgår boligen ift. opmåling, så vi kender udgangspunktet, inden selve monteringen begynder.

Montering

Efter vi har været ude og måle op i din bolig, modtager du et tilbud fra os. Tilbuddet omfatter den konkrete opgave – alt efter om det blot er montering af nye vinduer og døre eller også inkluderer bortskaffelse af de gamle. Vi kommer og monterer dine nye vinduer og døre efter din ønskede dato, så snart du har godkendt din ordre, og det sker uden rod og svineri undervejs.