Service

Serviceopgaver for private i Odense omegn

Hos Odense Tømrerforretning A/S er vi behjælpelige med en bred vifte af serviceopgaver – og det gælder både store og små. Så uanset om du står og skal have repareret noget simpelt som et rådskadet vindue, eller om du står overfor en stor renovering efter flere vandskader i hjemmet eller andre større akutte skader, står vi hos Odense Tømrerforretning A/S til rådighed med vores professionelle kompetencer.

Med Odense Tømrerforretning A/S som samarbejdspartner, når du kan have løst dine serviceopgaver, er du sikker på at få et professionelt resultat inden for et kort tidsrum. Vi ved nemlig godt, at står du overfor en kritisk vandskade eller ødelagte vinduer og/eller døre efter et indbrud, skal skaden rettes op på hurtigst muligt.

Vores dygtige fagfolk hos Odense Tømrerforretning A/S afholder altid aftaler, og vi afslutter ingen serviceopgave, før du er fuldt ud tilfreds med kvaliteten. 

Hurtig assistance ved forsikringsskader

Hvis du bliver udsat for noget uheldigt såsom en brandskade, vandskade eller indbrudsskade, kræver det naturligvis, at en forsikring kommer ind over. Hos Odense Tømrerforretning A/S tilbyder vi at udbedre forsikringsskader ved først at foretage undersøgelser ved skader på ejendommen og handle derefter.

Vi sørger for, at du kommer bedst muligt gennem skaden på din bolig, så du ikke skal vente for længe og blive for påvirket af skaden i din hverdag. Først tager vi en snak med dig om skaden, så vi har det bedste udgangspunkt for at kunne hjælpe dig videre, så din bolig kommer igennem det hele.