Referencer

En pålidelig fag-, hoved- og totalentreprenør

Vi beskæftiger os med entreprisestyring og har vores egne dygtige tømrere ansat. Til de øvrige faggrupper på vores entrepriser trækker vi på en række lokale og udvalgte faste samarbejdspartnere, som vi kender godt og ved, at de står for de samme værdier som os. På den måde kan vi hele vejen igennem byggeprocessen garantere den kvalitet og service, som vi hos Odense Tømrerforretning A/S mener at vi forbindes med og dermed forpligter os til.

Vi hjælper primært private, men også offentlige og erhvervskunder med at realisere ombygninger, tilbygninger og renoveringsprojekter − fra helt små serviceopgaver til store totalrenoveringer.

Få et tilbud på din byggeopgave i Odense samt resten af Fyn 

Vi sætter en ære i vores håndværk og i at overholde vores aftaler. Vi laver størstedelen af vores opgaver til en fast aftalt pris og med en udførlig tilbudsbeskrivelse for at skabe klarhed om det aftalte, inden vi påbegynder en byggeproces.

Ønsker du en uforpligtende snak om dit byggeprojekt, eller måske lidt rådgivning i, hvad næste skridt i din byggeproces er, så kontakt os på TlF: 70708130

Vi er medlem af Dansk Byggeri – Byg garanti

Det betyder, at vores arbejde er omfattet af Byg Garanti-ordningen, som dækker med op til 150.000 kr. ved fejl og mangler, som medlemsvirksomheden ikke kan efterleve. Nogle typer af opgaver er dog ikke dækket. 

 

Nyt tag og kvist
Nyt tegltag
Velux løsning i 1-plans hus
114 stk. nye døre og vinduer
Nyt tegltag
114 stk. nye døre og vinduer
Velux løsning i 1-plans hus
Nyt tag og kvist