Ombygning/tilbygning

Ombygning og tilbygning for private i Odense omegn

Står du og har brug for totalrenovering af din bolig – eller måske en tilbygning, så I kan få den plads, I altid har drømt om? Der kan være mange grunde til, at man er interesseret i en om- eller tilbygning af sit hjem.

En tilbygning er fx ideel, hvis familien er blevet større, og du har brug for flere rum i huset, eller hvis du skal bruge en carport til din bil. Ombygninger kan også være det, der giver dig dit drømmehjem med de helt perfekte rammer. Det kan være ved at få en helt ny planløsning, så du kan indrette dit hjem, som du altid har ønsket dig. Uanset hvad du har planer om vedrørende om- eller tilbygninger, er vi hos Odense Tømrerforretning A/S klar til at hjælpe dig. 

Vi udfører følgende om- og tilbygningsopgaver

Hos Odense Tømrerforretning A/S er det kun din egen fantasi, der sætter grænser for din om- eller tilbygning. Her er dog nogle eksempler på ombygningsopgaver og tilbygningsopgaver, vi tidligere har udført for vores kunder:

• Totalrenovering af huse
• Ombygning af kontormiljøer
• Terrasser
• Tilbygning af fx garager, carporte og udestuer
• Og mange flere.

Det er meget forskelligt, om det er en tilbygning eller en ombygning, man har brug for. Hos Odense Tømrerforretning A/S kan vi hjælpe dig med alt inden for både om- og tilbygningsopgaver, og derfor er vi den helt rette samarbejdspartner for dig. Det er uanset, om det er en stor eller en lille opgave, du står overfor. Med vores mangeårige erfaring i branchen har vi redskaberne til at kunne rådgive og vejlede dig på bedst mulig vis, så du ender med den om- eller tilbygning, du altid har drømt om.