LOFTISOLERING I ODENSE OG OMEGN

LOFTISOLERING HOS ODENSE TØMRERFORRETNING A/S

Med en loftisolering giver du populært sagt dit hus en dyne på. Loftisoleringen sørger nemlig for, at varmen inde i huset ikke stiger til vejrs og forsvinder via loftet, op gennem taget og ud i det fri. I stedet forbliver varmen i huset, fordi det ellers tidligere tomme loftrum har fået blæst en god portion isoleringsmateriale ind, som således holder på varmen. Samtidig holder husets nye dyne også kulden ude.

Med loftisolering kan du således opnå en stor varmebesparelse og samtidig en bedre energimærkning. Noget der ikke blot giver boligen en højere friværdi, men også en eventuelt højere salgsværdi den dag, du måske ønsker at sælge. En øget salgsværdi som endda oftest langt overstiger de udgifter, du har haft til loftisolering.

Hos Odense Tømrerforretning A/S har vi mange års erfaring med loftisolering, og du kan være sikker på, du får et veludført arbejde af høj kvalitet. Vi efterisolerer både med papiruld, stenuld fra Rockwool og glasuld fra Isover, alt efter hvad der passer bedst til netop dine lofter.

SÅDAN FORETAGER VI EN LOFTISOLERING

En loftisolering er som regel hurtigt klaret, og effekten af efterisoleringen får du også øjeblikkeligt. Du vil således allerede – når vi har ryddet pænt op efter os selv og er kørt igen – mærke mindre træk. Når du modtager den næste varmeopgørelse, vil du desuden med det samme kunne se dine første besparelser.

Hvordan en loftisolering foregår, afhænger af hvordan loftet på dit hus er konstrueret. Er dit loftsrum uudnyttet, kan vi nemt blæse isoleringsmateriale ind oven på den eksisterende loftisolering. Det tager typisk en halv arbejdsdag.

Er huset indrettet med bolig på 1. sal – eller har dit hus fladt tag eller loft til kip – kan vi også loftisolere. Her er opgaven dog en smule mere krævende. Derfor tilbyder vi altid et tjek af din loft- og tagkonstruktion og udarbejder efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig.

Vil du høre mere eller have tjekket, hvordan vi kan foretage en loftisolering af dit hus? Så ring til os på telefon 70 70 81 30 eller udfyld formularen nederst på siden.

BEREGN PRIS FOR LOFTSISOLERING AF DIN BOLIG

*Vi kan ikke beregne huse i to plan, lejligheder, rækkehuse og erhverv, brug i stedet for vores kontaktformular eller ring til os.

Med i prisen er der altid:

PRISBEREGNER

Har huset 1. sal?
Vælg tykkelse
Din estimerede pris er:
0 kr.

3 GODE GRUNDE TIL LOFTISOLERING

Når din bolig er bedre isoleret, holder den langt bedre på varmen. Dermed vil dine varmeudgifter blive mindre, samtidig med at du vil opleve mindre træk i årets kolde perioder.

Med en loftisolering kan dit hus opnå en bedre energimærkning. Det vil påvirke både boligens friværdi samt en eventuel salgsværdi.

Loftisolering er – hvis dit loftrum er uudnyttet – en af de nemmeste, billigste og hurtigste metoder til at energioptimere din bolig, sammenlignet med f.eks. udskiftning af vinduer og døre.

Odense Tømrerforretning A/S er desuden den ideelle samarbejdspartner for dig, der ønsker loftisolering. Vi tilbyder nemlig kompetent rådgivning og sparring, så du ender med den helt rigtige loftisolering – og inden vi går i gang, undersøger vi naturligvis, om din bolig rent faktisk har brug loftisolering eller om du kan opnå en endnu bedre energimærkning med en anden type efterisolering af din bolig.