Hulmursisolering I ODENSE OG OMEGN

HULMURSISOLERING HOS ODENSE TØMRERFORRETNING A/S

Med en hulmursisolering kan du opnå en stor varmebesparelse, allerede fra det øjeblik, vi har færdiggjort hulmursisoleringen og ryddet pænt op efter os. Når husets ydermure er bedre isoleret, vil du endda også kunne mærke en højere varmekomfort med det samme.

En hulmur der tidligere var tom – og som efterfølgende fyldes op med hulmursisolering – holder nemlig bedre på varmen og sørger for, at temperaturen på husets indervægge er lun og stabil, ligesom du undgår kuldebroer og træk.

Du behøver derfor ikke gå og vente på, at en investering i en hulmursisolering giver afkast, som det kan være tilfældet med andre energirenoveringer i boligen.

Hos Odense Tømrerforretning A/S har vi mange års erfaring med hulmursisolering og du kan være sikker på, vi leverer det optimale resultat. Vi rådgiver dig også i valg af isoleringsmateriale og i, om en hulmursisolering i det hele taget er nødvendig. Det kan jo være, at din bolig er tilstrækkeligt hulmursisoleret i forvejen.

Inden vi giver dig et tilbud på opgaven, undersøger vi derfor hulmuren for at se, om der tidligere har været hulmursisoleret, og om isoleringen er faldet sammen og trænger til at blive efterisoleret.

SÅDAN FOREGÅR EN HULMURSISOLERING

En hulmursisolering er klaret i løbet af en enkelt arbejdsdag, og du og din familie kan sagtens opholde jer i huset imens.  Først borer vi små huller i ydermuren. Disse skal bruges, når vi blæser isoleringsmaterialet ind i hulmuren, hvilket foregår med en særlig maskine.

Hvilket isoleringsmateriale vi benytter, afhænger af hvad der fungerer bedst for netop din bolig. Vi tilbyder derfor hulmursisolering med enten papiruld, stenuld fra Rockwool eller glasuld fra Isover. Fælles for alle 3 materialer er, at de holder i mange år uden at falde sammen og har en meget høj isoleringsgrad.

Når hulmuren er fyldt op med isolering, lukker vi hullerne til igen og sørger for, at farven stemmer overens med husets fuger. Dermed bliver hullerne efterfølgende så godt som usynlige.

Til sidst rydder vi op – og så er det blot at nyde din nye energioptimerede og mere varmekomfortable bolig.

BEREGN PRIS FOR HULMURSISOLERING AF DIN BOLIG

*Vi kan ikke beregne huse i to plan, lejligheder, rækkehuse og erhverv, brug i stedet for vores kontaktformular eller ring til os.

Med i prisen er der altid:

PRISBEREGNER

Har huset 1. sal?
Din estimerede pris er:
0 kr.

3 GRUNDE TIL AT FORETAGE EN HULMURSISOLERING

Med en hulmursisolering sparer du penge på varmeregningen, fordi din bolig er bedre isoleret. Samtidig undgår du kuldebroer, træk og at væggene er kolde

Risikoen for skimmelsvamp mindskes, og du slipper for misfarvning af vægge og lofter som følge af fugtskader, fordi den øgede temperatur på boligens indervægge modvirker kondens.

Husets værdi øges med en hulmursisolering, så du opnår en højere friværdi, som du enten kan nyde eller bruge til yderligere energirenoveringer. Skal du sælge, er der i øvrigt krav om energimærkning af din bolig. En hulmursisolering vil resultere i en højere og bedre energimærkning, hvilket ofte også medfører en højere salgspris.

Vil du høre mere om hulmursisolering eller have et tilbud på opgaven? Så ring til os på telefon 70 70 81 30 eller udfyld formularen lige herunder.